Myfavoriteday

Senaste inläggen

Av Märta Larsson - 27 augusti 2014 16:43

Förlåt min frånvaro här både igår & idag, ni som följer mig på twitter, eller råkar gå i min tyskaklass, vet nog varför. Läxor. Japp, där har vi svaren på alla frågor om detta, orsaken till alla problem. Har dessutom sålt restaurangchansen med laget & ska iväg och träna ikväll. Ska försöka blogga imorgon..

ANNONS
Av Märta Larsson - 25 augusti 2014 21:20

Åh vad jag känner mig redo att börja blogga igen, jag har ju massor att berätta om! 

Till exempel Polen, jag ska ju dit om en månad lite drygt tillsammans med sju andra 9:or. Tycker det ska bli grymt kul & intressant att få vara med om, lära känna nya människor, se ett nytt land & kultur, förbättra engelskan, besöka Auschwitz.. Vi har 2 grejer i uppgift som måste avslutas rätt snart, som jag kanske egentligen borde jobba på istället för detta, men men..

 

Sedan kan jag berätta om att att vi fick våra betyg tillslut i början av sommaren. Och jag är ganska nöjd med dem, faktiskt. Nu kanske jag inte sitter och tänker på dem längre men i alla fall, då gjorde jag det. 

What else, vad vill ni veta? Om ni har frågor så är det bara att kommentera, jag kommer finnas här från och med NU!


Förresten har jag läst massa UNDERBARA böcker under lovet, Boktjuven, Divergent, Min mormor hälsar och säger förlåt, Glöm mig inte m.fl. Och alla var SÅ BRA och jag rekomenderar dem defenitivt! Men om ni bara orkar läsa två kan ni läsa Boktjuven & Divergent, för de var bäst.

ANNONS
Av Märta Larsson - 25 augusti 2014 20:57

Okej, om vi ska ta det från början, så började mitt skolår för en vecka sedan. Vi hade upprop, lite lapputdelning & hajk-möte.

För på tisdagen åkte vi (de nior som ville) iväg på hajk. Vi skulle paddla i en å som ligger när där vi bor. Så vi började paddla vid halv 10 kanske. Och det började regna. Och regna, och regna. Och vi paddlade & åt lunch.

 

Och sedan fortsatte vi paddla och paddlade över en sjö där våra kompisar har stuga. Och vi stannade och pausade och visa badade och det kom ännu mer regn.

   

Och sedan paddlade vi igen. Jäättelångt. En viss pers som satt i kanoten framför mig och Wilma skrek ut sin vrede ungefär var 5:e minut & de i kanoten bakom frågan ungefär var 3:e minut om vi såg någon där framme, eftersom vi under denna sträcka lyckas sträcka ut avstånden mellan de 15 kanoterna vi hade rätt bra.

Men tillslut kom vi fram till dit vi skulle tälta & äta. 

   

Och vi grillade hamburgare och satt vid elden och pratade och skrattade och spelade Uno och sov. Och vaknade och åt frukost och packade och började paddla igen. Och det regnade. Och sedan skulle vi slussas. Wow!! :D

 

Bilderna är skitdåliga jag vet, men det är för att jag hade en plastpåse runt mobilen så den inte skulle bli blöt. :))

Att slussas med kanot var kul, men inte så speciellt egentligen. Just normal ;)

Sedan paddlade vi fram till platsen där föräldrarna skulle hämta oss & sedan åkte vi hem, duschade, packade upp, åt, sov, inte vet jag vad alla andra gjorde men detta gjorde i alla fall jag.

Hajken var awesome, något värt att göra om, trots allt det där regnet!! ♥

    

Dessa två sista bilder är tagna från Josefins twitter och Evelinas Instagram, säg till om jag ska ta bort någon


Av Märta Larsson - 11 augusti 2014 12:45

   

Av Märta Larsson - 9 augusti 2014 14:30

Alla dessa bilder är tagna 1 Juni, på väg hem från stugan. Enjoy them :)

       

Av Märta Larsson - 5 augusti 2014 12:00

                

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se