Myfavoriteday

Senaste inläggen

Av Märta Larsson - 7 september 2014 10:00

    Mornin' people. Hoppas ni haft en skön helg hittills, sovit gott, haft skoj, kanske med härliga vänner, eller fått behövliga grejer gjorda. Jag är, som ni kanske vet, på cup. I Stockholm, faktiskt, och detta inlägg är tidsinställt. Har ingen aning om vad jag gör nu egentligen. Kanske spelar match, byter om, dricker vatten. Who knows? 

 

Ha en bra söndag, hör av mig när jag kommer hem :)

ANNONS
Av Märta Larsson - 6 september 2014 13:30

   

Får bli en del sånt här nu när jag är borta i helgen. Om inte annat kan ni följa min på twitter & instagram, @marta_larsson på båda, eller titta på min senaste video! Ni hittar den på min youtube i menyn till höger. :)ANNONS
Av Märta Larsson - 4 september 2014 19:34

Av Märta Larsson - 4 september 2014 17:41

   

Tjeenaa! 

Jaha, då var det torsdag. Vilket för min del innebär till en början tyska-glosförhör, alla rätt ;) Sedan var det skolfoto-dags. Det gick väl helt okej, hoppas jag. Dock fick jag sitta ner, vilket automatiskt gör mig till lite mindre fin, men jaja. 
Sedan hade jag lite fler lektioner, lunch, då jag & Wilma åkte hem till hennes pappa & sedan idrott & so. Eftermiddagen var roligast idag i alla fall. 

 I Wilmas rum hos hennes pappa, drömrum asså, fanns verkligen allt! ;)
Och antar det var vad jag hade att säga nu. Imorgon är det fredag, har träning och måste även packa lite, har ju cup i helgen! :)

Av Märta Larsson - 3 september 2014 16:28

 

Alla fyra från Urban Outfitters. 

Om jag fick välja en, skulle det bli den första :)

Av Märta Larsson - 2 september 2014 18:21

Gick in på Pinterest med inställningen att för första gången faktiskt hitta några bra bilder, och hittade massor.


Ansikten kan vara vackra. Man vet ingenting om personen, men bara genom att se en bild kan man också tänka sig en historia. Antingen bakom bilden, eller om personens liv och bakgrund.

            

Alla bilder är från Pinterest, och här kan ni komma till min profil.Av Märta Larsson - 1 september 2014 20:01

Började helgen på fredagen med att träna, vilket var rätt nice. Minns helt ärligt inte så mycket från den träningen just nu, men men. På lördagen börjades dagen med att sälja restaurang-chansen med laget i 3 timmar & efter det träffade jag Clara. Vi cyklade ner till stan & gick runt och köpte lite grejer, bl a presenter till Filippa & Wilma.   

Efter det åkte vi hem till henne & fick så småningom sällskap av Filippa & Wilma. Vi skulle cykla och handla mat, men smart som Clara är tog hon inte med hemnycklar, vilket resulterade i att vi fick cykla runt till alla Grytas fotbollsplaner för att hitta hennes broder. När vi väl gjort det åkte vi hem till henne och lagade tacos, åt & snackade massaaa!

    
Senare kom Jakob hem, och hade med sig Johan & Mohammed. Så vi 7 snackade väl lite, letade efter glass och tittade på när Wilma öppnade sina presenter. Det var väl en av de bästa kvällarna på gaanska länge, har saknat att få prata om allt med mina fina tjejer! ♥


Söndagen började även den med att sälja RC, sedan kom de tre tjejerna hem till mig & vi bakade mockarutor, och sedan tränade jag. Inget speciellt egentligen, och har inga bilder heller..


 

Och så kommer vi till idag, Måndag alltså. Vi skulle till Gropen med skolan, cyklade dit vid halv 10. Filippa var sjuk idag så det blev jag, Wilma & Clara som umgicks. Spelade Uno & vanlig kortlek, spelade kub mot både killar & tjejer. Vi grillade också korv & marsmallows, funderade på att bada men bestämde oss för att hoppa det, det var inte tillräckligt varmt trots allt.

   

Sedan var det dags för lite tävlingar, olika sammarbetsövningar.. T ex byta platser på en planka, utan att nudda marken. Och att alla i laget skulle över ett rep som satt 1,5 meter upp i luften. Jag & Clara hamnade i samma lag, lag 1 (se bild), som förlorade totalt superstort mot alla andra lag... :))  

   

Och efter det åkte jag, Clara & Wilma hem till Clara, åt glass, snackade, lyssnade på gamla låtar från typ 2005-2010 och fick super-nostalgiska känslor, gick på promenad, tittade på gamla bilder på Clara och läste på Aftonbladet om allt möjligt.  Har haft en superbra helg & måndag, det var liksom en bra dag även om det var måndag!


Vill sist men inte minst gratta Wilma, 15 år idag! Bästa vän, vad skulle jag gjort utan dig? ♡

Av Märta Larsson - 29 augusti 2014 16:27

Holaa!

Har egentligen inte jättemycket att skriva, skolan rullar på, träningarna rullar på, det mest spännande just nu är väl tanke på att Polackerna kommer hit om en månad, men det är ju ett tag kvar dit liksom.

 

Har i alla fall hela helgen fullbokad, träning ikväll, restaurangchans-försäljning med laget imorgon & söndag förmiddag, stan med Clara imorgon eftermiddag & sedan ska vi träffas hemma hos henne med Wilma & Filippa, äta, snacka av oss. På söndag eftermiddag har jag träning och sedan kanske jag får försöka plugga lite. 

På måndag ska vi även till gropen med skolan, om det inte blir dåligt väder. Wilma fyller dessutom år då så vi det blir nog najs. 


Men nehe, ska försöka börja komma igång med att ta lite bilder om dagarna, nu när bloggen är igång igen! ;)

Ha det super! ♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se