Myfavoriteday

Senaste inläggen

Av Märta Larsson - 18 september 2014 17:27

Tjena allihopa! 
Hoppas ni haft en bra dag? Min började rätt bra, fick tillbaka resultat från tyskaprovet vi hade i tisdags och jag är väldigt nöjd, kunde bara fått 3 poäng mer liksom ;)

Sedan var det skoljoggs-dags. Både jag & Filippa anmälde oss till milen men jag avr inte säker på om jag skulle springa den, tänkte att jag skulle känna efter i spåret om jag hade ont i knän eller så. Tyvärr fick jag också det, så sprang bara femman. Men kom i alla fall på 24:42, slog mitt rekord från förra året med 20 sekunder & kände att det gick bra.

      

Både Filippa och Clara sprang dock milen, grymma båda två! Sedan åt vi hamburgare, åkte hem till Filippa för att äta mer och sedan tillbaka till skolan för att ha idrott, som var helt okej, och tillsist hade vi so, som också var rätt kul.

Men nehe, det var det mesta jag gjort idag. Har lite engelskaglosor jag måste plugga på sen men annars har jag inget mer att berätta.

Vi hörs väl! ♥


ANNONS
Av Märta Larsson - 15 september 2014 16:12

Jag gjorde Ice Bucket-challenge idag, alldeles nyss, faktiskt. Det var kallt, så jag skrek. Ni kan kolla om ni vill, men ni måste verkligen inte. 

ANNONS
Av Märta Larsson - 14 september 2014 19:34

Holaa!

Har inte bloggat på två dygn typ, men det var för att jag hade ett liv att leva lite först. Trände som sagt i fredags och sedan tittade jag på slutdebatten inför valet med mina föräldrar.

    

(Aa, blev lite olika storlekar på bilden men aja, till vänster är det sammarbetsövningar & till höger flyball-spel)

 

På lördagen började jag dagen med att plugga tyska. Sedan åt jag lunch och åkte iväg på en handbolls-aktivitet. Det var "handbollens dag" och vi skulle träffa hela klubben, göra lite sammarbetsövningar med laget, spela flyball m.m Det var väl helt ok, kul & tråkigt lite till och från.

Senre på kvällen åkte jag hem till Wilma, sov där. Vi åt, snackade, sjöng singstar och tittade på film. 

   

Idag gick vi upp, tittade på en gammal Wild Kids-säsong, och träffade på eftermiddagen Filippa och Clara. Vi cyklade runt lite, åkte till Filippa och tittade sedan på Filippas fotbollsmatch. Medan jag, Wilma & Clara hejade på hann vi med det vi alltid gör, snacka massa skit ;)


Hoppas alla ni också haft en bra helg, just like me! ♥

Av Märta Larsson - 12 september 2014 14:32

Hejsan!

Fredag idag, om ni mot förmodan missat det. Hoppas den varit bra hittills i alla fall? 


Jag började dagen med ett multiplikationstabells-test. Gick väl helt ok, men blev stressad som fan. Sedan följde so, då jag gjorde nästan ingenting för jag var klar, och sedan engelska och tycker ni ens detta är intressant? Men skitsamma, my blog, my rules. Sedan hade vi svenska då vi skrev dikter och tittade på film om just detta. 

   

Bild jag skickade till Filippa idag då hon är i Rättvik med sjuorna. Vet dock inte hur sant påsåendet var.. ;)

 


Och nu är jag hemma, har tittat lite på mina skolfoto-bilder som jag fått tillgång till på datorn, lyssnar på musik. Ska träna ikväll och har lite planera för helgen, bl a en handbolls-aktivitet & träffa F, C & W på söndag. Måste också försöka hinna plugga lite tyska.

Av Märta Larsson - 9 september 2014 16:54

Holaa!

Som rubriken säger har jag inget speciellt att berätta, jag har varit i skolan idag, vilket jag antar att ni kunde gissa ändå. Fast idag känns det ändå som det var en bra skoldag, gick hem till Filippa på lunchen, skrattade, dansade & sjöng. 

 

Här hemma har jag pluggat & lyssnat på musik. Ska kanske kolla lite youtube eller film sen, och ikväll har jag träning. Om jag får någon skjuts dit vill säga.. Har förresten superträningsverk i vaderna & armarna från idrotten igår, får nästan kramp i vaderna när jag går..

Av Märta Larsson - 8 september 2014 19:00


Hej heej!

It's Monday, again.. Kuligt kuligt. Nej men skoldagen var väl helt ok, liksom varken superbra eller superdålig. Idrotten var väl höjdpunkten, trots att det var fys-lektion liksom... Tänk då hur tråkigt allt annat var.. ;)

      

Efter idrotten åkte jag, Wilma, Clara & Filippa hem till Wilma och vi hjälpte filippa göra Ice-Bucket challenge. Och tro det eller ej men japp, jag belv nominerad. Så får väl hitta tillfälle att göra det någon dag, kanske nästa måndag om inte annat.

Förutom det händer inte speciellt mycket just nu. Ska plugga tyska & franska, försöka redigera en video. 

Vi hörs! ♥

Av Märta Larsson - 8 september 2014 17:10


Hejsan hejsan!
I helgen hade jag ju cup, som jag kanske berätade. Hade tänkt ta det från början, kanske inte alltför detsljerat dock, men ändå så ni får veta lite om hur jag hade det. :)

Lördagen började med att vi åkte dit, no shit. Sedan var vi i hallen i några timmar, tittade på lite andra matcher, åt lunch. Sedan var det ags för vår första match, vi mötte Haninge, och spelade 10-10 mot dem, vilket vi definitivt var nöjda med. Sedan hade vi två till matcher med inte jättestort mellanrum, och i båda två gick det sämre. Jag framför allt spelade inte riktigt lika bra..

          

Efter vår sista match åt vi, åkte till hotellet, duschade och sedan gjorde vi inte så mycket mer. Jag & tjejen jag delade rum med satt på rummet, pratade lite, och sov sedan..


Söndagen började mas frukost, på hotellet, amaziing. Sedan stannade vi på hotellet ett tag, packade, snackade m.m och vid 12 åkte vi till hallen. Vi började värma upp inför vår match, som tyvärr inte heller gick så bra, meen vi gav inte motståndarna en lätt match i alla fall, inte men tanke på hur det gått förut när vi mött dem. 

 

Så efter den matchen var vi i princip helt slut, och lite deppiga med. Vi åt mat och började sedan åka hemmåt. Men trots resultaten i matcherna är jag rätt nöjd, första matchen gick superbra & jag hade verkligen jättekul med laget. Stämningen är så bäst!Bilden från en av matcherna är från Evelinas instagram & frukost-bilden är från Ebbas instagram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se