Myfavoriteday

Senaste inläggen

Av Märta Larsson - 15 oktober 2014 14:00


Om jag (som det finns stor risk för) inte hinner/kan/orkar & har lust att blogga den här veckan så får ni lite bilder jag tog i helgen istället. Dessa är från stugan, lite redigerade kanske men väldigt höstiga ;) 

Min favorit är den första              

ANNONS
Av Märta Larsson - 14 oktober 2014 08:12

    

Denna mysiga supersköna och snygga tröja hittade jag på Springfield. Har velat ha en grön tröja ett tag och älskade mönstret på denna såå det var liksom givet. Kostade 119 Sloti a.k.a typ 250 svenska kronor.


     

Letade också efter en skjorta, hittade denna. Den är inte i flannel som jag först ville, men såg denna och blev så nära kär man kan komma. Den är, som om ni inte kan se det, röd, mörkblå och vit. På ryggen är den dessutom "uppdelad". Tycker i alla fall om den vääldigt mycket, och den kostade 90 Sloti a.k.a typ 200 svenska kronor.

ANNONS
Av Märta Larsson - 13 oktober 2014 20:13

 

"Den 28:e September 2014 fick min skola & en till skola besök från utbyteselever från Polen. De var här till den 1:a Oktober, då vi svenska elever tillsammans med de polska eleverna åkte ner till Polen. Där stannade vi till den 5:e Oktober, då vi svenska elever åkte hem. Detta kan nog ha varit en av de bästa veckorna i mitt liv hittills, eftersom jag fick se & uppleva så mycket nytt. Här delar jag med mig med en del av grejerna vi gjorde!"


Så skrev jag i beskrivningen under videon på YouTube. Jag vet att jag inte skrivit och berättat någonting alls nästan om hur det var i Polen, men det finns så otroligt mycket att berätta och jag orkar inte sitta och skriva ner allt, ingen skulle ändå orka eller ens ha tid att läsa.

Men om ni undrar så var det jättebra, vissa saker helt annorlunda än Sverige men vissa ändå rätt så lika. Jag rekomenderar liknande resor för alla, det är ett jättebra sätt att se nya kulturer, lära känna nya människor, förbättra sin engelska och få lite perspektiv på hur vi lever i Sverige. Om ni någonsin får chansen att åka på något liknande, ta den chansen och åk!

Av Märta Larsson - 12 oktober 2014 10:00

Tjena!

Blir ett till sånt här 'vad jag gjorde igår'-inlägg. Igår var jag i stugan, med hela familjen. Var till en början lite negativt inställd till denna dag, men senare kändes det som den verkligen behövdes. Har inte umgåtts med dem speciellt mycket senaste tiden, varit i Polen, sovit hos kompisar, varit på cup osv osv. 

     

Vi tog i alla fall upp bryggan inför vintern, lite jobb men det var ju skönt att vädret var på vår sida i alla fall! Spelade även spel & umgicks lite extra med Samuel och Torun.

Tog lite bilder också som kommer upp senare i veckan, kika in på onsdag! ;)

 

Planerna för dagen är att äta lunch hos kompisar, även det med familjen, och sedan plugga och kanske hänga med och titta på en hus/lägenhetsvisning, får se. Säger dock inte varför just nu men nu behöver inte oroa er. 


Av Märta Larsson - 11 oktober 2014 20:29


Hejsan!

Nu har jag inte bloggat på nästan en hel vecka, och jag skulle kunna säga att jag är ledsen för det. Men helt ärligt tror jag inte det hade vairt jätte-intressant för er att läsa min blogg denna vecka, eftersom det inte hänt några speciellt roliga saker. Jag har:

  • .. gått i skolan och haft ett franskaprov & ett matteprov
  • ... gjort läxor/pluggat efter skolan
  • .. inte gått på träning pga min sjukliga förkylning.. :(

Det enda som kanske varit lite kul är väl att båda proven gick rätt bra (kändes så i alla fall) och att våra idrottslektioner var helt okej rätt så roliga de med :)


Fast nu i helgen hände lite kul saker i alla fall. T ex igår eftermiddag.

Jag, Filippa och Clara åkte hem till Clara efter skolan, och efter ett tag kom några av killarna & Nilufer också. Vi hade "bak-tävling" där ena lagets "bidrag" blev jättebra och det andra lagets lite mindre bra. 

 Sedan åt vi, och "domarna" bedömde. Efter det satte vi oss, vissa låg dock mer eller mindre ner, och snackade på lite olika platser i huset, bl a soffor  och C & J:s sängar. Efter ett tag kom Shereen också, och sedan tröttnade jag, Filippa & Clara på att umgås och gick och sjöng singstar istället, men de andra hängde ändå efter.

Och det var min fredagseftermiddag. Den blev rätt bra tillslut, trots att vi blev lite fler än planerat från början. :)

 

(Cred till Filippa för bilderna♡)

Av Märta Larsson - 7 oktober 2014 17:51


Tjeena!

Idag mår jag inte bra, är så förkyld att jag bara vill sova, ont i huvudet & halsen, hostar & täppt i näsan. Detta hände alltså medan jag var i Polen, som förresten var asgrymt! Mer om det kommer i ett annat inlägg/video.

Wilma var inte i skolan idag (hon var sjuk), så jag var väl lite halv-själv vissa delar av dagen. 

     

Dock umgicks jag med Filippa, som jag inte träffat ordentligt på typ en vecka ju. Hoppar träningen idag, måste få vila så mycket som möjligt just nu så jag kanske kan träna imorgon, annars blir det nästa vecka..

Men nehe, ska äta & sedan kanske plugga, läsa eller sova så jag orkar med morgondagen.

Pussar! ♥


Av Märta Larsson - 3 oktober 2014 13:30

För ett tag sedan la jag ju upp ett inlägg med bara massa porträtt-bilder från Pinterest, och här kommer nästa dos med bilder från den sidan. Har inte använt den mycket alls än, men framför allt porträtt-bilder och inredningsbilder är riktigt fina där! Tips om man vill ha inspiration till sitt rum/köket/vardagsrummet osv osv..

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se