Myfavoriteday

Senaste inläggen

Av Märta Larsson - 23 maj 2014 11:00

 

Längtar till Stockholm & Gröna Lund med kompisarna, längtar efter stugan & sommaren där. Längtar efter känslan, den riktiga, den prefekta, längtar till semester med Värnamo-gänget, semester med kusiner & släkt, att få träffa gamla kompisar som alltid finns och som man alltid vet var man har dem.

ANNONS
Av Märta Larsson - 22 maj 2014 15:58Hola everybodyy!

Sorry igen för att jag inte bloggar, när ska jag lära mig? Såklart har jga ursäkter för denna gång med, men men..

I tisdags var det studiedag, jag pluggade, kollade gossip girl, pluggade...

Igår gick jag i skolan (nähä?) och när jag kom hem pluggade jag & tränade sedan på kvällen. 

  

Superkul i skolan just nu, här var jag ironisk för den som inte fattade. Hade två prov idag och har ett imorgon. Två inlämningar + en redovisning nästa vecka & en redovisning veckan efter det. Tjoho. Men sedan är allt klart. Trösten är att det inte är jättelångt kvar till sommarlov, Paris & Barcelona :)

Men vi hörs, förhoppningsvis! ♥

ANNONS
Av Märta Larsson - 19 maj 2014 16:30

Oh god jag är såå trött!

Somnade rätt sent igår pga alla tankar som for runt i huvudet, och nu kämpar jag verkligen för att hålla ögonen öppna. Skoldagen gick segt, men samtidigt snabbt. Många var trött och det var en rätt flummig stämning på svenskan ;)

   

Ännu en bild från igår

 

Har studeidag imorgon vilket känns väldigt skönt, helgen gick alldeles för fort för att man ens skulle hinna tänka att det var helg, så en ledig dag imorgon är verkligen behövligt! Har ändå en del plugg som måste göras, 3 prov denna vecka. Längtar rätt intensivt efter nästa helg, då alla prov är gjorda, 2 inlämningar inne & en redovisning gjord. Tyvärr är det rätt långt kvar dit...♥

Av Märta Larsson - 19 maj 2014 15:54

 

   
Dessa stuffs fick vi från Kyrkan, kortet på oss konfirmander + ledare + assistenet, en bibel, ikonen vi målat själva. Sedan fick vi dessutom en tröja (se längre ner) och en Orka-bok.

      

I lådan ovan fick jag allt det här. En turist-bok om Stockholm, eftersom de jag fick den av ska flytta dit, ett superfint armband, två kort, choklad och 30 Euro. Fick också två te-sorter men de blev inte mer på kortet. 

    

Av farmor fick jag 1000 kr, att få välja en ring för. Sedan fick jag också kameran av henne & kusinerna och faster. Av mamma & pappa & syskonen fick jag kameraväska & minneskort och ska även få köpa en klocka.

 

T-shirten vi fick av kyrkan står det 'Inte som du tror' på och hade på mig den idag, eftersom det är alla Konfirmerades dag idag! ;) ♥

Av Märta Larsson - 18 maj 2014 20:37

   

Min fantastiska ♥ 

      

 

Japp, jag fick en kamera. Fattar ni? EN KAMERA. Behöver jag bokstavera?? GAAHH!! :D

Av Märta Larsson - 18 maj 2014 19:51

Bilder (i ordning) från Gudstjänsten

      

Från vår "redovisning"

   

Jag är "lekledare". Ulla (min faster) och en killes lillebror skulle tävla om att slå i en spik.


     

Vi sjunger 'One of Us'

        

'          

"I kyrkan tror vi på hoppet. Därför kan vi ta en bild när vi hoppar." - Prästen Per

        

Alla mina vackra tjejer ♡

   

Paket-öppning hemma. Ska visa senare vad jag fått.

          

Som jag skrev i inlägget tidigare, det har varit ett underbart år och jag kommer verkligen minnas alla superhärliga stunder! Kommer också sakna vissa människor, även om jag kanske inte lärde känna alla så bra, men man har ändå träffat dem en gång i veckan i nästan ett år och de tillhör alla ens vardag. ♥

Som tur är går de flesta i ust min konfirmandgrupp ändå i samma skola, så de träffar jag ju igen imorgon ;)


"Festen" här hemma efter Gudstjänsten var också underbar, god mat, supertrevligt sällskap, massa skratt & jättefina presenter! Den här dagen har varit så nära perfekt som möjligt! ♥

Av Märta Larsson - 18 maj 2014 14:00

 

CAN'T WAIT TIL PARIS!


Av Märta Larsson - 17 maj 2014 15:42

     

Lägret i Finnåker

    

Dop

 
Läger i Rättvik

       

Böss-skramling utanför Lidl

    
Den gången vi tog kort på träffen

    

Stiftskomfirmanddag med demonstration mot hunger i Mars

   


   

Och den avslutande kvällen igår. Nu när man tänker tillbaka har året gått väldigt fort, och det har faktiskt varit rätt kul! Träffat människor jag aldrig annars skulle veta vilka de var, lärt känna dem, lärt känna människor man redan kände ännu bättre, massa skratt & härliga stunder.

Vill tacka alla, för det har faktiskt trots allt varit ett underbart år ♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se