Myfavoriteday

Alla inlägg under juni 2014

Av Märta Larsson - 12 juni 2014 14:30

   

Medan jag är "borta" och inte bloggar normalt kan ni ju följa min Instagram, Twitter och We Heart It, där jag ändå uppdaterar då och då och antagligen kommer fortsätta hela sommaren. Så håller ni er uppdaterade och lär känna mig even better.

ANNONS
Av Märta Larsson - 10 juni 2014 16:34

   

ANNONS
Av Märta Larsson - 8 juni 2014 18:25

     

Ballerina-skor från Din Sko


   

Solglasögon från 'vet inte var'

   

Grå långklänning från BikBokDetta inlägg betyder inte att jag ska börja blogga normalt igen...


Av Märta Larsson - 6 juni 2014 20:00

Är ledsen för den super-lilla tid jag lagt på bloggen senaste veckan, dvs noll sekunder ens. Men bloggen hamnar på sidan nu, har ingen inspiration, ork eller ja, känner riktigt ingen mening längre. 

Datorn ska lämnas in om mindre än en vecka, har fixat tidsinställda och så, men vet inte om det blir så mycket blogging utöver det. Ska inte ta bort bloggen eller så, men det blir väl en sån blogg där jag bloggar när jag känner för det, inte så ofta just nu alltså. 

Förhoppningsvis kommer blogg-lusten tillbaka, inte minst efter sommarlovet.

AEC

Av Märta Larsson - 6 juni 2014 16:20Som ni kanske minns från förra året har Apalbyskolan en tävling kallad AEC, Apalby Extreme Challenge. Jag var med förra året och i onsdags & torsdags var jag med igen, den här gången med Clara & Filippa i mitt lag.

     

Första dagen gick både bra och dåligt, klättringen & orienteringen gick sådär, medan cyklingen, paddlingen, kluringen och milen gick rätt bra. Såklart var man helt utmattad på kvällen, men sprang ändå milen på 1 timme & 6 min, vilket jag är nöjd med. Ni som sprungit på Björnön vet hur backigt det är...

 Dag 2 började sådär, regn, trött i både kroppen & hjärnan. Special Eventet som var på morgnen var precis som förra året äggkastning, vilket gick sådär. Cyklingen sedan gick bra, men luringen gick superdåligt och pga den förlorade vi vår chans att komma 3:a eller 4:a. 

Till slut kom vi på en 5:e plats, vilket egentligen kanske är rätt ok av 8 lag, men är väl ändå lie besviken. Men jaja, jag ska inte vara en så dålig förlorare, jag hade ju ändå askul! ;) ♥

   

Av Märta Larsson - 1 juni 2014 20:41

 

   

Tjenaa!

Har precis duschat efter en rätt härlig söndag. Spenderade både den och gårdagen i stugan som sagt, och har faktiskt inte gjort så mycket. Mest läst, solat, sovit, målat naglar, fotat, matat ankungar, men åhh vad härligt det har varit!

Känner att dessa två dagar behövdes, som uppladdning inför de två skoldagarna denna vecka och inför AEC som är på ons-tors. TAGGA!! ♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se