Myfavoriteday

Alla inlägg under mars 2014

Av Märta Larsson - 20 mars 2014 20:06

Förlåt för väldigt dålig blogging den här veckan, men har helt ärligt haft fullt upp med allt annat! Har haft musikal-träningar alla dagar förutom idag, då jag istället haft konfa. Då jag inte varit på växhuset har jag varit i skolan, och då jag inte varit på någon av de platserna har jag pluggat so & matte hemma. 

 

Matteprovet idag gick helt ok & so-redovisningen igår gick väldigt bra. Förutom det har skolveckan flytit på som vanligt, har väl hänt nån sak som skakat upp det hela lite men inget jag behöver ta upp här.

Är ledig imorgon i alla fall, vilket passar bra efterosm vi ska ha genrep och även premiär imorgon!

Kom och titta, 18:30 i lilla Teatersalen på Växhuset! 

       

Samlade in pengar på konfan idag // Vi har blivit lite flät-galna...

Mår faktiskt allmänt asbra just nu, har världens finaste tjejer vid min sida och känns som det är bättre än det varit på ett vädligt bra tag, så himla dö-härligt! Samtidigt känner jag mig allmänt nere pga skolan, den förstör så mycket liksom. ♥

ANNONS
Av Märta Larsson - 17 mars 2014 15:15

     

Har inte särskillt mycket att berätta om dagen, allt flöt på som vanligt liksom. Ska iväg på extra musikalrep om ett tag, på fredag smäller det ju! Bör plugga lite so också, har redovisning på onsdag och tyvärr även matteprov på torsdag.. 
Hörs ♥

ANNONS
Av Märta Larsson - 16 mars 2014 19:48

   

Det mesta från Gina Tricot eller H&M, men shortsen är från Monki.

Jag måste verkligen ha basic t-shirts, men vill samtidigt spara pengar till bl a Paris & Barcelona och andra saker som jag vet att jag kommer vilja lägga mina pengar på här hemma (bl a bio). Men tror jag ska gå en sväng på stan imorgon så blir väl något då.

Av Märta Larsson - 16 mars 2014 17:55

Spelade två matcher idag, en mot Hallstahammar och den andra mot Arboga. har ingen aning om ni gillar att jag "summerar" matcherna men om ingen klagar så kommer jag fortsätta ;)

  Från DM

Första matchen alltså, spelade bra i första halvlek. Låg under med 1 mål i pausen. Försvarsspelet satt som det skulle och anfallet också, det känder bra liksom. Sen hände något, vi tappade fokus, började klaga och kom i underläge. Inte kul. Slutade med förlust..

  Från Januari

Mot Arboga då, började helt ok, inget speciellt egentligen men eftersom Arboga kanske inte är superduktiga spelade vi ganska bra mot dem och allt flöt på. Den matchen slutade då alltså med en vinst, tror resultat-tavlan visade 36-2. 

Av Märta Larsson - 16 mars 2014 17:13

       

@marta_larsson FOLLOW FOLLOW MY FRIENDS

YOU WON'T REGRET IT :))

Av Märta Larsson - 16 mars 2014 16:41

#INTE SOM DU TROR      #ÄLSKAD14

Som ni kan se på bilderna var vi vääädligt många, hela Västerås Stift var med, och det sträcker sig i hela Västmanland & Dalarna. Alltså sammalagt typ 1300 ungdomar. Vilket är rätt mycket.

   

In the Domkyrka på gudstjänst där det var nattvard, psalmsjungning, dans (?) m.m Samlade även kollekt, 21 000 kr!

    

Efter det var det dags att gå till ACC, i en enda lång typ parad, med plakat (temat fär dagen var 'Allt för att utrota hungern'). Här ser ni mig & Wilma bära på ett plakat ;)

     

Sedan fick vi en sådan brosch man skulle ha på sig (annars fick man inte komma in osv) men Clara ville inte ha hål i sina kläder...

Såg även på en musikal/teater, eller massa olika sketcher med "musikinslag" typ. Tog bilden från skådespelargängets insta, någonstans där i mitten av publiken satt vi :))

    

På skärmen kan ni se en bild de tog på oss utanför Domkyrkan innan vi skulle parada ner till ACC, där vi befinner oss på bilden jag tog på bilden på skärmen.

Sedan fick vi se på biskopen, och även höra honom prata. Väldigt mycket.


     

Sedan var det mat (taco-buffééé, som jag dock ej hann dokumentera pga min hungriga mage) & massa olika aktiviteter, bl a disco. Denna dag höll på från 14:00 till 23:30, men jag gick hem och sov vid 10 eftersom jag skulle upp hyffsat tidigt idag. Dagen/kvällen slutade dock vara kul väldigt snabbt. Här får ni höra höjdpunkerna:


Parad-grejen, pga att jag & Wilma halv-failade så mycket

Musikalen, dels för att innehållet ibland var bra, men mest för att skådespelarna var så sjukt grymma!

Maten, nam nam jag behöver inte ens säga varför

Att få åka hem. För att ja, sammanlagt var väl 2 timmar av 8 timmar kul.


Som ni märker började dagen/kvällen i princip aldrig ens vara kul, men whatever. See ya! 

Av Märta Larsson - 14 mars 2014 20:59

Glad fredag på er alla!

Sitter här hemma och myser lite i soffan med mjukisbyxor & tofflor. Har varit en lång, lite jobbig men framför allt väldigt rolig dag. Började praoen 8, jobbade fram till 3. Gick sedan och åt lasagne(!!) på Gränden med Clara, mötte Wilma, gick till lite affärer och cyklade sedan hem. 

På kvällen tränade jag, härligt, och ja, nu är jag här. Imorgon har jag nån konfa-grej och på söndag har jag match, er faktiskt, det är två stycken, matcher. 

Nehepp, det här inlägget ska väl inte bli för långt.. Trevlig helg på er! ♥            

Här får ni två rätt identiska bilder från vår luuunch (som dock blev klockan halv 4..)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se