Myfavoriteday

Alla inlägg under mars 2014

Av Märta Larsson - 27 mars 2014 20:44

Hejsan allihopa!
Har faktiskt egentligen inget roligt att skriva om, har gått i skolan idag & efter det var det konfa, som vanliigt. På konfan tog vi dock foto, jag började skratta hela tiden så kommer antagligen inte se klok ut på bilden men men.

Annars är livet rätt chill. Okej skoja, hade matteprov idag som vi ska få fortsätta på imorgon eftersom vi inte hann klart. Oh shit. Har också tyska-redovisning imorgon. Men tror inte ni bryr er särskillt mycket om min skola, så vi hörs♡
 

Från igår

ANNONS
Av Märta Larsson - 26 mars 2014 19:32

            

Som sagt, åkte hem till Filippa med tjejerna efter en hyffsat ok skoldag. Vi gjorde våfflor (och åt dem såklart) och lockade som sagt mitt hår. Hade en jättekul eftermiddag, känner att det behövdes.

Innan vi åkte till Filippa hade vi dock möte med "Skidgruppen". Kul att det blir seriöst det här, att samla in pengar & åka till fjällen med ett gäng nästa vinter!

Hörs! ♥

ANNONS
Av Märta Larsson - 26 mars 2014 19:07

  

Alltså, idag lockade Clara & Wilma mitt hår. Nu, 1,5 timme senare, har det nästan försvunnit? VAD ÄR DET FÖR FEL? Faan asså. Det va ju fint, jag vill ju ha lokcigt hår. Jag som skulle vara så fin på konfa-fotot imorgon. Buhuu!

Av Märta Larsson - 25 mars 2014 16:53

     

Två t-shirt från H&M


   

Och denna underbara tröja från BikBok! Älskar den, mönstret & modellen och aahhhhh! På bilden ser den dock lite konstig ut men asså i verkligheten neeej


Av Märta Larsson - 25 mars 2014 16:42

Hejsan alla!

Blåser väldigt mycket här i Västerås idag, inte för jag tror jag har så många läsare utanför västerås men aja.

Har haft en helt ok dag, lite idrott, lite tråkig no, lite rolig svenska osv. Sitter nu och tittar igenom lite på youtube, ska plugga matte senare och även städa efter hockey ikväll. Money money Barcelona Barcelona.

Försöker ladda upp lite bilder på vad jag fick med mig från stan igår (eftersom jag inte kunde träna pga min hals igår) så dem får ni nog se snart. Have a fortsatt nice day! ♥

 

Nån gammal. Bilden asså, inte jag.

Av Märta Larsson - 24 mars 2014 15:17

     

Åhh, vad jag längtar tills det blir lite varmare då vi kan hitta på saker riktigt! Då vi bara kan gå utanför dörren men ändå göra något kul, då det blir lättare att cykla och lättare att bara göra.

Redan nu har vi kommit på lite "planer" vi tänker genomföra, sommarstugor som ska besökas, majbrasekvällar som ska planeras, och grejer att bocka av från våra Before I Die-listor.

Ni är så underbara, det här året kommer bli så underbart! ♥Detta gäller då inte bara de två snyggingarna på bilderna utan såklart flera andra!

Av Märta Larsson - 24 mars 2014 15:04

Tjenare!

Nu i efterhand när jag tänker på dagen har den faktiskt varit helt ok, men när jag var i skolan kändes det inte så. Dels kanske för att det var tråkigt, men framför allt för att jag gått runt med lock för öronen, halsont och inte kunnat andas för att jag är så förkyld. Inte kul! Får se hur jag gör med träningen ikväll, vill ju så gjärna men vill ju samtidigt inte bli sjuk!

    

Älskar den här tröjan från Vemdalen såååå! Tror jag redna ahr skrivit det men whatever.

Btw, i helgen kommer mammas kompis & två av hennes barn hit. Från Nederländerna alltså. Blir kul, även om jag typ glömt bort hela mitt nederländska ordförråd. Men återigen, whatever. ♥

Av Märta Larsson - 24 mars 2014 08:36

    

Anfallsspel

    

Passningsbrytare

   

Shereens underbara hoppskott!

   

Två försvars-bilder

          

Tre anfalls-bilder, precis efter jag tog mitten-bilden blåste domaren av och vi fick straff, nice

   

Kämparglädje!

  


Skulle egentligen spelat en match själv igår, men had eont i halsen efter all sång med musikalen.. Gick istället och tog massa kort på den andra matchen igår, båda matcherna slutade med härliga vinster! ♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se