Myfavoriteday

Alla inlägg under februari 2013

Av Märta Larsson - 19 februari 2013 15:45

Hej!

Tisdag idag, helt okej dag. Vi åkte pulka på idrotten vilket gjorde att jag frös ihjäl, så sitter här med sockor nu men annars lever jag! :/ Fast min dator var typ iskall när jag kom hem efter att ha legat i snön och iskall vind en timme :p

Nu sitter jag här, ska kanske kolla igenom lite tyska sen eller nått, får se om jag orkar.. Ska kolla på lagets match mot 98:orna också, heja oss! ;)

Men orka skriva mer, bilderna får visa resten! :**
Skitdåliga mobil-bilder men kunde ju inte ha med systemkameran i backen.. ;)  

ANNONS
Av Märta Larsson - 18 februari 2013 17:06

      

   

108 Chrystal clear, Color Club // Depend, 316 // Depend, 054

 

Jag känner mig inte så jättebra på att måla naglar, fick inspiration på dem här av Ida Lindbäcks instagram: idalindback_ Gjorde bara vänster hand för skulle jag göra på höger skulle det inte gå. Får se om det blir nått mer sånt här i frmtiden ;)

ANNONS
Av Märta Larsson - 18 februari 2013 15:35

Sitter hemma nu, har skaffat konto på we♥it.. :p Nödvändigt egentligen men aja, följ marta_larsson eller klicka på bilden nedan ;)


Fick ju komentarer innan om videos jag kunde göra. bland annat sminkvideo, what's in my bag och en video på cassiopeia. en sminkvideo kommer jag i alla fall inte göra för jag kan inte sminka. What's in my bag kanske inte är så intressant men det kanske jag kan göra, fick även en del frågor som en tjej ville att jag skulle svara på. Det kan jag göra, men i en video eller vanlig inlägg? :)


Ska även visa bilder på mina naglar som dem är nu.

Träning senare, orkar inte plugga idag så sitter med datorn istället.. ;) Ha en fin dag!

Puss! :**

 

Av Märta Larsson - 18 februari 2013 12:04

Hej!

Har fått några kommentarer med tips på vad jag kan göra för videos, tack för dem! Får se om jag filmar någon i veckan eller så, har mycket plugg just nu med engelskaprov på fredag och sedan sportlov.

På tal om sportlovet, jag kommer kanske inte uppdatera så mycket då. Kanske nått inlägg ibland men inte så mycket! Fixar kanske tidsinställda också. :P


Nu ska jag ha so sen svenska, slutar 5 i två. hem, pluga, äta, träning! :) 
Men hörs, puss! :**

 

Av Märta Larsson - 17 februari 2013 11:38

Engelska-plugg next ... -.-'

Av Märta Larsson - 16 februari 2013 15:51

Hej!

Sitter hemma nu, skriver med Wilma och lite sånt. Matchen gick sådär, kunde gått gättre. :/

Jaha, igår åt vi som sagt våfflor, godaste! :D Asså jag kommer alltid älska våfflor, vad som än händer! ;) My life is våfflor! :** Fast äter det inte ofta men när jag väl gör det.. !! :D Ikväll blir det ju även pannkakstårta så kommer inte äta något mer innan det idag! ;)

Hade tänkt göra ett videoinlägg.. kanske kommer upp ett senare eller imorgon, men aja.

Puss! :**

   

Av Märta Larsson - 15 februari 2013 16:28

Hej!

Fredaaaag!! :D Sitter hemma nu, kollar gossip girl.. ;) Så fort Samuel kommer hem från träning ska vi äta våfflor tror jag. Imorgon blir det tårta ;)

Haha har inget att skriva om, ska ha match imorgon och plugga på söndag tror jag. Så.. hörs? ;)

:**

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se