Myfavoriteday

Alla inlägg under september 2012

Av Märta Larsson - 12 september 2012 15:56

Hej! Ska alldeles strax cykla ner till musikalen men var bara tvungen att slänga in ett litet inlägg! Bra va? ;) Aja idag hade vi ju skoljogg, så himla kul ! Eller inte -.- Jag och Alex(-andra) gick 5-kilometern för våda har varit/är förkylda så vi kunde inte springa. Gick bra men jag blev sjukt hes, så kommer inte kunna sjunga en mening ens idag på musikalen..! Inte bra asså! Aa och efter musikalen ska jag typ duscha och äta och så. Men aja har inte mycket mer att skriva om nu, bloggar senare.

ANNONS
Av Märta Larsson - 11 september 2012 19:02

Förresten, 11 September idag! Rip alla!

 

ANNONS
Av Märta Larsson - 11 september 2012 18:45

Har inte lika ont i huvudet längre men har fått ont i halsen och blivit hes ? Asså hata förkylningar! Och vi som har skoljogg imorgon, vet seriöst inte om jag orkar ! Om jag blir sämre stannar jag nog hemma.. :(


Men nu till något annat! Frågade Josefine om bilder igen, och Alva med. Hoppas hoppas att dem kan skicka några var asså! Skulle bli så kul om ni också fick se ju! Annars - checka in deras bloggar, www.alvanehrer.devote.se och www.josefinhoglander.devote.se så kan ni se några bilder i alla fall!


Aja ska kolla lite på Ung&Bortskämd sen, tycker det är lite kul. Dem kan ju typ ingenting ! ;)

Sen ska jag väl försöka vila upp mig/tagga för imorgon och så.

Får se om jag bloggar senare, annars ses vi imorgon! :**

 

Bild från min Instagram, marta_larrson

Av Märta Larsson - 11 september 2012 15:49

I'm home! Har sån jävla huvudvärk så det är inte sant! Fick det vid lunch någon gång och sen har det varit så hela eftermiddagen. Skitjobbigt asså. Ingen träning för mig idag, men hade ändå inte gått. Imorgon är det skoljogge, man ska gå/springa 5 km eller 1 mil om man vill det. Men allvarligt vet jag inte om jag kommer orka. Får föröka gå i alla fall. Aja bloggar nog senare, see you :**

Av Märta Larsson - 10 september 2012 15:42

Hej! Känner mig sjukt typ dålig, asså jag har bara hängt i soffan och läst typ HELA dagen ! =/ Asså jag känner mig ju bättre på det "sjuka" sättet, inte ont i huvudet längre och inte heller i halsen. :) Skola imorgon ! Eller ja, om jag inte blir sämre då men det får vi hoppas att jag inte blir! Nu ska jag nog äta lite mellis sen vet jag inte. Ska nog ta en dusch senare också men aja. Hoppas ni har haft en mer aktiv och roligare dag än jag! ;**

Av Märta Larsson - 10 september 2012 09:12

Hejsan! Sitter hemma just nu, är sjuk. Känner mig hängig, trött, ont i huvudet och lite i halsen, och väldigt förkyld. :( asså hata sjukdomar ! Hoppas jag blir bättre imorgon! Tror jag ska till skolan då mennfår se.. Ska i alla fall inte på någon träning ikväll! Men aja bloggar väl senare, ska läsa något nu. Puss sålänge :**

Av Märta Larsson - 9 september 2012 19:17

Hej!

Känner mig inte så bra asså, ont i huvudet och halsen och skitförkyld. :( Hoppas det blir bättre imorgon, annars får jag nog stanna hemma..

Aja igår hade vi ju cup, tyvärr så kom vi typ sist.. Haha men vi var 2 lag(vi är ju så många i vårt lag) så det andra laget kom 3:a. Men det var kul i alla fall. Fast jag var ju ganska trött från Rättvik ;)

Aa idag typ tvingade mamma och pappa ut oss till nåt typ slott/park -.- Inte så kul när man känner sig såhär.. Men skitsamma.

Sitter och lyssnar på Nicki Minaj just nu, och påminns om låtarna vi dansade till på discot i Rättvik.. ;) Saknar det sjukt! Vill tillbaka! Ska få bilderna från Josefin snart tror jag så kanske får ni lite bilder därifrån! :)

Aja blogg you tomorrow :**

 

Bildbrist!! Men då kör vi på en sötnos! ;)

Av Märta Larsson - 7 september 2012 17:11

Hej! Omg, faan vad kul vi hade! Partyparty !! Vill tillbaka dit NUU!! Det kändes som att få tillbaka sommarlovet en stund även om det bara var för en natt. Det var sammarbetsövningar, kompisar, godis, disco, spökhistorier, försöka dynga vilket vi inte lyckades med, sova, sammarbetsövningar igen, trötta, kompisar, godis, buss hem. Ska fråga Alva och Josefin om bilder för dem hade med kameror. Asså kommer aldrig glömma det här, tack alla 7:or på Apalby (och önsta).

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se