Myfavoriteday

Alla inlägg under augusti 2012

Av Märta Larsson - 24 augusti 2012 19:52

Hejsan! Idag hände inget speciellt, va med Kalle och klara efter skolan och har städat lite. Eller ja, Bäddar sängen då.. ;) Ska kolla med Lisa om hon vill hänga med på marknaden imorgon. Hope so! Brukar aldrig hitta nåt men man måste ju kolla ;) haha aja förlåt för lite dålig bloggning idag/igår, ska bättra mig imorgon! :** See you

ANNONS
Av Märta Larsson - 23 augusti 2012 15:08

Hej! Det regnar som fan ute nu asså, men jag är ju i alla fall inne. Idag hände inget speciellt i skolan, vi hade matte, slöjd och typ lite kvaletetstid. Meennn, Britt sa at det antagligen blir vi som får datorerna! Fett bra, hoppas det ! I så fall har jag ju en egen dator hemma/i skolan så kan nog uppdatera oftare! :) Aja skulle egentligen va med Kalle och Klara idag men Klara ville va kvar på skolan eller nått så orkar inte va med bara killarna ;) skulle egentligen på träning också men den är inställd så har inget att göra idag ! ;) Skönt ju. Ok, skitdåligt inlägg men det gillar väl ni ? ;) Bloggish later :** Instagram: marta_larsson

ANNONS
Av Märta Larsson - 22 augusti 2012 19:54

 

Jaa, ni fattar nog vad det handlar om.. ? ;)

 

Ja det syns ju lite grann vad det står, ascoolt, 510 km till Stockholm från Smygehuk. Ungefär lika långt till Västerås då?

 

Jag vid skylten. Omg, märkte nu att jag blundar... mobba inte! ;(

 

Jaa, såhär ser det ut.. ;) Haha

 

Omg, den här och hans kompisar var fett sköna. Så fort jag och pappa gick dit börja dem kvacka! Helt plötsligt bara! Alla typ kollade på oss..

   

Dem här kycklingarna var så J***A söta!! Asså ni skulle sett dem, man ville bara hålla i dem och så! Vill verkligen ha en liten kyckling nu.Hönan låg ner och hade "burrat upp sig" så den såg tjock ut men när den reste sig kom det ut 12 små kycklingar! Så söta!!

 

LUND!!

"Detta är statyn av ingenting, rest av UARDA-akademin 1984"

På den övre skylten stog det: "Statyn av ingenting stulen av okända rövare."

Haha asså så sköna, Lund, alla studeter! ;D

   

LUND ÄR VACKERT!

Åk till Lund!

Något av alla dem 100 bra/fina sakerna med Lund, vet inte varför men gillade Lund väldigt mycket.

 

Det skitcoola klockspelet eller vad det heter som finns i Lunds kyrka. Det ni ser i mitten rörde sig, riddarna högst upp slog svärden mot varandra 3 gånger(eftersom klockan blev 3) och det längst ner är en almanacka. Unik klocka, finns en tvillingklocka i typ Prag eller nått.

 

Kändes konstigt att se skyltarna när man visste att man var så långt bort. Kul bild, då ? ;)

Av Märta Larsson - 22 augusti 2012 19:34

Hej!

Sitter här och vet inte vad jag ska skriva. Skulle ju kunna ladda upp lite bilder från Skåne så blir nog att göra det.

Idag gick vi lite efter schema i skolan. Men det är väldigt mycket problem med det.

Idag skulle vi till exempel inte fått någon lunch enligt schemat! Hallå? Mat, kanske?! Hoppas det löser sig snabbt.

Aja, trivs fortfarande bra än så länge ;) Haha nejdå men skrattade asmycket idag. Älskar att kunna få en nystart med kompisarna, ni vet förra året var ju lite sådär för mig. Alla är så underbara! <3

Aja men nu ska jag nog börja ladda upp lite 1000 kort eller så..! ;)


Av Märta Larsson - 21 augusti 2012 18:36

Hej!

Idag var det nadra dagen i skolan. det var väl okej men börjar redan få ångest. Vill ha lovet tillbaka!! ;(

Idag gjorde vi typ ingenting. Va lite mer med Alexandra, den nya tjejen men vi var ganska mycket med dem "gammla" kompisarna ;) Haha nejdå men typ Josefine, Shereen, Ebba, Hanna, Nujin, Sumeya var sjuk idag :( Alva som gick i min klass förut har kommit tillbaka, skitkul att se henne igen! :)

Aja har lagt in fler bilder från Skåne, så njut!!

See you tomorrow (I hope) :**

 

Gammal bild från Maj..

Av Märta Larsson - 21 augusti 2012 17:24

 

En glada (rovfågel) som Samuel tog kort på under bilfärden ;) Det fanns skitmånga glador i hela skåne!

    

En kyrka vi stannade vid på vägen. Ganska fin med runda "hörn".

   

Landskapet. Platt men ändå inte liksom. Som ni ser växte det blommor utmed vägen, det gav en romantiskt fin känsla.

   

Vi skulle stanna och kolla på en sak i en liten stad, och vid vattnet såg det ut såhär. det blåste ganska mycket men det var väldigt fint!

    

   

Jag tycker om den här bilden väldigt mycket. Det ser ut som att fåren går liksom vid världens ände! Går dem för långt ut ramlar dem ner i ingenting!

   

Den här gränden (som låg i någon stad jag inte kommer ihåg vad den hette) heter Apgränden. Kul namn men en väldigt fin gränd!

     

Asså det här var så underbart! Det var några killar som hade byggt en koja på 400 kvadratmeter!! Hela kojan såg ut ungefär såhär. Hängbroar, stegar, gångar, det var skitkul! Fatta att vi klättrade 10 meter upp. det blåste asmycket och gungade i träden så det var skitläskigt. Kanske det roligaste på hela resan.

Av Märta Larsson - 20 augusti 2012 12:36

Hej! Första skoldagen avklarad! Känns väl sådär att börja igen asså men jaja.. Det känns som att 7an kommer bli helt okej. Började en ny tjej i klasen som jag va med lite. :) Tycker verkligen att jag borde börja blogga igen, asså seriöst haha. Igår hade Torun 9-års kalas. Jag, Lisa, Samuel och hans kompis fixade allt. Det var os-kalas så vi typ fixade massa grenar, typ sprint, längdhopp och fri övning (gymnastik). Det var fett kul. Sen var jag på träning i 2 och en halv timme :) aja ska försöka blogga imorgon också! See you :**

Av Märta Larsson - 18 augusti 2012 13:04

Hej!

Idag har jag inte gjort någonting. Tänkte va med Lisa men hon kunde inte. Va på stan igår och köpte lite saker, bra bra.

Imorgon har torun kalas, hon fyllde 9 den 10 Augusti. OS-kalas som jag, Lisa, Samuel och hans kompis ska planera/vara domare på. Ska bli kul :)

Har kommit igång med handbollen igen, eller ja, vart på en träning men ska på en imorgon med.

Sen börjar skolan ju :( Längtar inte men ändå lite. Eller nej, jag längtar absolut inte förresten.

Aja ses när jag väl orkar blogga igen ;)

xoxo

   

Jag idag i min nya tröja :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se