Myfavoriteday

Alla inlägg under augusti 2012

Av Märta Larsson - 28 augusti 2012 16:08

Hejsan! Shit vad kallt det var idag! Typ 3 grader på morgonen!! Aja har skolfoto imorgon :) Ska bestämma lite vad jag ska ha på mig snart, kan lägga upp bild imorgon. Har inte gjort mycket annat. Ska typ slå in lite böcker till skolan och duscha sen då. Men aja kan försöka lägga upp bilder senare. Love you all :** Följ min instagram: marta_larrson

ANNONS
Av Märta Larsson - 27 augusti 2012 20:57

Hej! Aa ska snart gå och sova, skittrött tjej här men tänkte bara blogga lite. Idag slutade man halv 4 :( hem, mellis ;) , göra ingenting, mys med hamstrar och tv, typ. Imorgon är det språk och idrott vad jag vet. Hm orkar inte skolan. Haha aja det är vännerna som gör mina dagar! Skolform på onsdag, Rättvik på torsdag-fredag om en vecka! Wohoo!! :) haha ska bli fett kul. Tror jag! ;) nejdå men see you tombolors Guys :**

ANNONS
Av Märta Larsson - 27 augusti 2012 08:23

Hej! Ska till skolan snart men hinner nog blogga lite! :) Har inga speciella planer för idag. Kom på att jag ska försöka fota lite snart så det kan bli en ny header någon gång. Kan behövas. :) men aja har inte mycket att skriva om men bloggar mer sen! :**

Av Märta Larsson - 26 augusti 2012 20:55

 

Helsingborg ! :)

 

Där vi år på typ en skitfin resturang/hotel, asgott också.

 

Sedan åkte vi till några trädgårdar, det var aaasvarmt dem dagen så man ville helst va i skuggan, typ den här tunneln ? ;)

 

Nästa dag åkte vi till Kullen, Kullens fyr. Det var kul och kommer mer bilder därifrån nästa gång jag laddar upp fler.

 

Utanför fyren hade svalorna sina bon, ungarna kollar ut lite.. !

Av Märta Larsson - 26 augusti 2012 20:47

Okej, ska ta tag i det här nu.

På sista tiden, speciellt lovet, har det kännts som att jag skitigt i att blogga. Jag vill men orkar inte. Jag orkar men har inte tid.

Förut låg bloggen högst upp. Jag kom hem från skolan, bloggade, åt, bloggade, träning, bloggade.

Nu finns det massa andra saker att göra däremellan. Har fått mer ansvar och saker att göra hemma, städa, diska m.m Då kommer bloggen längre ner.

Dessutom finns annat, träning, familj, skola, kompisar, hamstrar. Då hamnar bloggen ännu längre ner.

Men ska försöka blogga så ofta jag kan i alla fall!

Minst två inlägg om dagen ska det vara, bilder i alla fall 5 gånger i veckan men ska försöka med mer, mycket mer! Hoppas ni fortsätter läsa i alla fall, och sist men inte minst, förlåt!

Bloggplatsen

Av Märta Larsson - 26 augusti 2012 20:36

Hej!

Blev ett lite snabbt inlägg innan men det ringde så liksom.. ;)

Va med Lisa alltså och va med henne på marnaden igår men köpte inget. Har varit på träning också, känns skönt asså! Det kändes redan mycket bättre nu än förra veckan med konditonen. Haha :)

Skola imorgon, känns väl sådär, vill ju fortfarande ha lovet tillbaka, sovmorgnar, bada, sola, kompisar, sena kvällar, ute hela dagen..! Aja.. men skolan är ju också kul, eller ja, kompisarna i alla fall!

Haha men ska fortsätta med lite bilder nu då!

See you :**

 

Miss that?


Av Märta Larsson - 26 augusti 2012 20:28

Ingen bild

jsadghjsg

Onsdag 22 aug 20:55

vad har du för kamera? :)

Svar: Jag har ingen egen kamera men i famlijen har vi en nikon. Vet inte nummret eller så men aja. Vi har också en digital-kamera, canon.

Av Märta Larsson - 26 augusti 2012 11:06

Hej! Här städat rummet och väntar på Lisa nu, skitväder ute idag. Har träning sen men ska försöka ladda upp lite bilder ikväll får se hur det går nu ringer det så hejdå :**

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se